Te miért jöttél vissza?

Szerencsére az elmúlt pár évből pozitív tapasztalataink vannak a fluktuációval kapcsolatban, és igyekszünk ezentúl is mindent megtenni annak érdekében, hogy a jövőben is szívesen maradjanak nálunk vagy akár térjenek vissza hozzánk kollégáink. Tudjuk, hogy a remote munkavégzés, a jó onboarding, a fejlődési lehetőségek vagy a visszajelzések nagyon sokat számítanak, így különösen odafigyelünk ezekre.

Ha valaki mégis úgy dönt, hogy új kihívások után néz, annak sem nehezítjük meg a dolgát. Amennyiben a távozás oka olyasmi, ami ellen tudunk tenni, azt örömmel megtesszük, de erőszakkal nem marasztalunk senkit. Nagyon örülünk annak, hogy olyan a csapatunk, amelybe eddig is jó szívvel jöttek vissza volt kollégáink: egyikük még a felmondási ideje alatt rájött, hogy hiába a multinál kapható jóval magasabb fejlesztői bér, nem akar minket itt hagyni; ketten az új munkahelyük próbaideje alatt érezték ugyanezt, és a közösség miatt jöttek vissza; megint másnál bár elengedtük egymást, pár hónap után mégis olyan munkakör alakult ki nálunk, amelyről tudtuk, hogy neki való lenne, így szívesen tért vissza hozzánk.

Hárman írtak is nekünk pár sort ezzel kapcsolatban:

A kémia nem csak két ember között kell, hogy kialakuljon, hanem egy szervezet és az ember között is. A váltás utáni első 1-1,5 hónapban jöttem rá arra, hogy mi volt az, amit szeretek Stylersben és mi az, ami hiányzik. Az emberek, a családias légkör és a projektek, amelyeket magam mögött hagytam hiányoztak. A döntésemet (azt, hogy váltottam és azt, hogy végül visszajöttem) nem bántam meg.

Krisz ● Senior Project Manager, Stylers Group

Az élet úgy hozta, hogy egy időre más vizekre kellett eveznem, de nem volt kérdés, hogy ha túl vagyok a teendőimen, akkor ide térek vissza. Ennek az oka egyszerű: a Stylers filozófiájában a közösségépítés nem csak üres frázis, hanem egy olyan cél, amely az élet minden területén támogatásban fejeződik ki, és egy olyan közösséget eredményez, amelyből nem szívesen szakad ki az ember.

Géza ● Key Account Manager, Stylers Group

Annak idején azért döntöttem a távozás mellett, mert rájöttem, hogy nem igazán nekem való a munkaköröm, nem éreztem már magam motiváltnak a hétköznapokban. Sajnáltam, hogy emiatt kell itt hagynom a csapatot, így amikor pár hónappal később adódott egy olyan lehetőség, hogy visszajöjjek más, hozzám jobban illő pozícióba, nem kellett sokat gondolkodnom a válaszon.

Janka ● Content Manager, Stylers Group

Csatlakozz Te is hozzánk!

Nyitott lehetőségeinket itt tekintheted meg: https://join.stylersgroup.hu/karrier/

2020-02-18T12:00:38+00:00

Share This Post With Others!

Go to Top